Sali de conferinte

Sala pentru un eveniment reusit, situata central si dotata cu tot ceea ce ai nevoie.

Bine ai venit la ClujHub

Alege sala care ti se potriveste cel mai bine

Sala

BLUE

Locuri: 150

Sala Blue are capacitatea cea mai mare dintre toate salile Hubului. Aici veti gasi toate dotarile posibile pentru un eveniment reusit.

Sala

GREEN

Locuri: 70

Sala mijlocie, in Green putem gazdui evenimente cu pana la 70 de persoane in format teatru sau mese asezate dupa nevoia evenimentului.

Sala

ORANGE

Locuri: 40

Sala Orance este ea mai mica incapere, putin retrasa, este perfecta pentru un eveniment privat, de maxim 40 de persoane.

TERASA

Locuri: 50

Terasa ClujHub poate gazdui evenimente ”altfel”, avand o priveliste minunata asupra Clujului. Suprafata terasei este de 45 mp si poate gazdui 50 de persoane.

Open

Space

Locuri: 150

Open space-ul este locul in care se creaza sinergia intre oameni dinamici, creativi, implicati in cresterea business-ului. Suprafata open space-ului fiind de 2,700 mp.

Lounge

Locuri: 150

Lounge-ul este zona unde lumea se intalneste sa manance, sa discute si sa schimbe idei. Lounge-ul poate fi folosit si pentru interviuri sau intalniri informale.

Fun zone

Locuri: 150

Destinde-te cu competitiile noastre de ping-pong, fussball, sau mini-gold. Vara te poti relaxa in hamac, pe terasa rasfoind o carte din biblioteca Hub-ului.

Facilitati
incluse:

Firmele care lucrează din ClujHub

Devino si tu membru ClujHub!