Spatiu de coworking

ClujHub este the place to be cand vine vorba despre spatii de coworking in Cluj-Napoca.

Beneficiile ClujHub. De ce sa lucrezi din Hub?

Toate facilitatile

ClujHub iti pune la dispozitie tot ceea ce iti trebuie pentru un mediu de lucru eficient si dinamic. Testeaza acum gratuit!

Comunitatea nostra

Fa parte din comunitatea globala cu peste 1,000 de membri ce aduce laolalta antreprenori, inovatori si profesionisti din domenii diverse. Networking-ul este garantat.

Centru de conferinte

Opteaza pentru un spatiu de evenimente creativ si complet echipat pentru intalnirea, workshop-ul sau conferinta ta. Te sustinem prin posibiliatatea promovarii evenimentelor catre comunitatile noastre.

Dotari complete

Iti punem la dispozitie internet de mare viteza, meeting rooms, dulap propriu, bucatarie (cu toate accesoriile), terasa urbana cu hamace, acces la echipamente standard de birou.

Fun and social
zone

Cafeaua si ceaiul sunt la discretie. Lanseaza-te in competitii de ping-pong si fussball sau relaxeaza-te in hamac pe terasa noastra urbana.

Acces
24/7

Pentru ca stim cat este de important sa lucrezi in ritmul tau, iti oferim si abonamente cu acces full time, acces nelimitat 24h, 7 zile pe saptamana.

Locatie
ultra-centrala

Locatia este ultra-centrala, ClujHub fiind situat la etajul 3 al Centrului Comercial Central, asa ca ai acces rapid la mijloacele de transport in comun, taxiuri si parcari subterane.

Incubator si Startup Suport

Cunoastem mediul local si national prin expunerea continua la ecosistemul de business. Sustinem si dezvoltam comunitatea noastra prin programe inspirate de aceasta experienta.

3 day trial, inscrie-te acum!

Hai si testeaza gratuit spatiul de Coworking al ClujHub

Credem ca relatiile de lunga durata se construiesc pe experiente placute. De aceea, ne propunem sa oferim cadrul in care viitorii membri ai ClujHub sa experimenteze timp de 3 zile viata de Hubster. Stabileste-ti o intalnire cu unul din membrii echipei noastre pentru a-ti programa un tur al Hubului.

0

Creative people space is available.

0 +

Conference & meeting rooms available.

Firmele care lucrează din ClujHub

Devino si tu membru ClujHub!

ACEL loc de co-working pentru freelancerii din Cluj-Napoca

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, set eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi aliquip commodo consequat.

Află de ce e fain ClujHub pentru freelanceri ca tine.

Organizezi o conferință? Invită-ți comunitatea la Clujhub

Ce zice lumea despre ClujHub?