Ce facem
la ClujHub?

Un spațiu fain, pentru tine și echipa ta!

Ce facem?

Acum puteți face cadouri prietenilor care lucrează de acasă unul dintre cele patru tipuri de abonamente lunare de coworking. În termen de 24 de ore de la efectuarea achiziției, veți fi contactat de către noi pentru a ne furniza datele de contact ale persoanei căreia i se adresează cardul.

Birouri
separate

Open
Space

Fiecare card-cadou este valabil pentru o persoană, timp de o lună, așa cum este descris mai sus. Cardul cadou este valabil și poate fi utilizat în termen de 6 luni de la efectuarea achiziției, numai pentru servicii de coworking. Nu poate fi răscumparat în numerar.

Există un numar limitat de locuri disponibile în fiecare categorie.

Vrei să ne cunoști?

Hai să o faci testând spațiul nostru timp de o zi!
Credem că relațiile de lungă durată se construiesc pe experiențe plăcute. Alege o zi potrivită pentru tine și echipa ta pentru un tur al Hubului și beneficiază de o zi de lucru free din partea noastră. Ai toate beneficiile incluse.

Toate facilitățile

ClujHub iți pune la dispoziție tot ceea ce îți trebuie pentru un mediu de lucru eficient și dinamic. Testează acum gratuit!

Comunitatea
noastră

Fă parte din comunitatea globală ClujHub cu peste 1,000 de membri ce aduce laolaltă antreprenori, inovatori și profesioniști din domenii diverse.

Acces
24/7

Pentru că știm cât este de important să lucrezi în ritmul tău, îți oferim și abonamente cu acces full time, acces nelimitat 24h, 7 zile pe săptămână în ClujHub.

Centru de
conferințe

Spațiul din inima clujului echipat complet pentru întâlnirea, workshop-ul sau conferința ta. Putem promova evenimentul și către comunitatea noastră

Locație
ultra-centrală

Locația este ultra-centrală, ClujHub fiind situat la etajul 3 al Centrului Comercial Central, așa că ai acces rapid la mijloacele de transport în comun, taxiuri și parcări subterane.

Fun and social
zone

Cafeaua și ceaiul sunt la discreție. Lansează-te în competiții de ping-pong și fussball sau relaxează-te în hamac pe terasa noastră urbană.

Incubator si Startup
Suport

Cunoastem mediul local si national prin expunerea continua la ecosistemul de business. Sustinem si dezvoltam comunitatea noastra prin programe inspirate de aceasta experienta